Ηράκλειο: Θρήνος για την Αννίκα που «έσβησε» μετά από παράσυρση

Η 63χρονη λογίστρια Αννίκα Τριανταφυλλάκη είναι η γυναίκα που έχασε τη ζωή της το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, μετά από παράσυρση στην περιοχή του Μπεντεβή, στη λεωφόρο Κνωσού.

Δείτε: Τραγωδία το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στο Ηράκλειο – Νεκρή 63χρονη σε τροχαίο στη λεωφ. Κνωσού

Την άτυχη Αννίκα αποχαιρετούν φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοί της την Πέμπτη 2 Μαρτίου, στη 1 το μεσημέρι, στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου.

Συλλυπητήρια από την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ηράκλειου (Ε.Φ.Ε.Ε.Η)

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον ξαφνικό χαμό της Αννίκας Τριανταφυλλάκη, εξέδωσε η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ηράκλειου (Ε.Φ.Ε.Ε.Η), στην οποία αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Φ.Ε.Ε.Η. μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου της  συναδέλφου και μέλους της  Ε.Φ.Ε.Ε.Η.  Τριανταφυλλάκη Αννίκας  που  έφυγε  άδικα  από τη ζωή, συνήλθε  εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα  τα παρακάτω:

Να συλλυπηθεί την οικογένεια  της.

Να διατεθεί στη μνήμη της  ποσό των εκατό  (100) ευρώ σε κοινωφελές ίδρυμα 

Να σταλεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο για δημοσίευση.

Να παραστεί σύσσωμο  το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία 

Θυμίζουμε ότι η γυναίκα παρασύρθηκε από δίκυκλο όχημα γύρω στις 7.30 το βράδυ και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή στο Βενιζελειο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο.

Η θανάσιμη παράσυρση από όχημα, έλαβε χώρα κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, θέτοντας σε κινητοποίηση το πλήρωμα του ΕΚΑΒ.

Τραυματισμένος και σε κατάσταση σοκ, παρελήφθη και ο 51χρονος οδηγός του δίκυκλου.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί